Vi har kost oss hjemme i påska, med masse god mat, godteri og med sekskanter:)
Første pute med sekskanter ble ferdig i løpet av tre- fire dager..., trodde det skulle bli et evighetsprosjekt.., men nei, selv med få timer til rådighet i døgnet gikk det fort. Så nå har jeg begynt på en pute til Olivia, med stoffer i rosa, hvitt og sort.
Tenkte jeg skulle lage ett "skritt for skritt" sekskantpute bloggeinnlegg..., så det kommer snart:)
I år hadde påskeharen gått helt amok...
11 påskeegg lå gjemt rundt om i 1 etasje.., vel og merke med bare litt godteri i hvert egg;)
Noen egg hadde også fruktmos"poser" til Olivia..
(Det som ble til overs etter å ha laget fire porsjonsglass, ble helt i en bolle og var deilig å spise dagen etterpå:))
Jeg har også laget tidenes BESTE dessert...
Panna cotta..
Det var rett og slett noe av det beste jeg har spist, kunne spist det som dessert til alle dagens måltider i laaaaange tider før jeg hadde blitt lei..:)
Oppskrift som følger:
Legg fire plater gelatin i en skål, hell vann over og sett til side..
Hell en stor kartong kremfløte over i en gryte, sammen med 2 dl sukker og to vaniljestenger.
Skjær vaniljestengene i to, og skrap ut vaniljen/ de sorte frøene. Ha disse i fløten, sammen med selve stengene..
Kok sakte opp mens du rører.
Ta gryten av plata, ta ut vaniljestengene, og ha oppi gelatinplatene ( som bør ha ligget i vann i cirka 10 minutter). Rør rundt..., hell over i former, enten glass ( for å servere i enkelt porsjoner) eller en bolle.., og sett kaldt. ( kompliserte saker..;)) Så skal det stå kaldt i minimum 3- 4 timer. Perfekt å lage dagen før de skal spises..
Oppå lager du en bærsaus:
Ha 1/4 pose med frosne bringebær, og 1/4 pose med frossen skogsbærblanding over i en bolle/ en blender. Her kan man selvsagt bruke det man liker best, men jeg syntes denne kombinasjonen var veldig god.
Ha over 4 ss melis og saften fra 1/2 sitron. Kjør i blender eller mos med gaffel.
Ha det gjennom en sil, og hell det over den kalde/ stive puddingen.
MEN ikke ha over for mye bærsaus..., ikke fordi den ikke er god.., nei den er nyyyydelig, men for mye kan overdøve smaken fra selve panna cottaen.
Kan virkelig anbefales!!
( Vi ble enige om at neste jul blir dette servert istedenfor riskrem og rød saus..:))
Favorittlesning... rampete Robin:))
Lå under ett av påskeeggene, ingen av de 11 eggene var store nok..
6 kommentarer:
Godt å se at påskeharen hadde lagt flere enn ett egg andre steder også:P Her hadde han det travelt, tre egg til hver av de fire barna (bare to av barna er mine, to nieser). Med litt godis, litt leker og litt tullball:) Jeg husker påsken med masse påskeharer i huset, masse pynt og gult overalt. Digert egg med godis i som skulle vare hele påsken. Det er gode minner, og neste år skal jeg streve mer for at påsken blir sånn til mine barn.
Og pannacotta er digg!! Skal prøve sausen din!:)
Panna cotta har lenge vært en favoritt her i huset også. Så enket og så godt. Anbefaler deg også å prøve limemarinerte jordbær oppå. Del opp jordbær, ha i saften av noen lime og litt sukker etter smak. La stå i kjøleskap noen timer. Tror jeg har sagt det før, men jeg sier det igjen, er veldig fan av bloggen din!!!
Godt å se at påskeharen hadde lagt flere enn ett egg andre steder også:P Her hadde han det travelt, tre egg til hver av de fire barna (bare to av barna er mine, to nieser). Med litt godis, litt leker og litt tullball:) Jeg husker påsken med masse påskeharer i huset, masse pynt og gult overalt. Digert egg med godis i som skulle vare hele påsken. Det er gode minner, og neste år skal jeg streve mer for at påsken blir sånn til mine barn.
شركة مقاولات بالرياض
تغليف اثاث
شركات نقل العفش بالرياض
شركة تنظيف خزانات بجدة
شركة تخزين اثاث بجدة
شركة تنظيف شقق بجدة
مؤسسة رش المبيدات حشرية بجدة
شركة تنظيف خزانات بالرياض
مصر عملية المرارة بالمنظار
5 Social Media Branding Strategies Every Business Must Know
Interpages
Guest Blogger
Guest Blogging Site
Guest Posting Site
Guest Blogging Website
Interpages
Guest Blogger
Guest Blogging Site
Guest Posting Site
Guest Blogging Website
MyBlogger Club
Guest Posting Site
Best Guest Blogging Site
Guest Blogger
Guest Blogging Site
Legg inn en kommentar