mandag 15. februar 2016

pulled chicken med masse deilig tilbehør..


Forrige helgs matlaging til middagsbesøk.
Suksesskake med mørksjokoladeganasj på toppen til dessert..
Til middag, pulled chicken, laget på samme måte som pulled pork, iallefall når det kommer til marinaden/ barbequesausen kjøttet stekes i, men kyllingen( to lår, og fire fileer.., vi var fire voksne og alt ble spist:)) sto bare i ovnen drøye to timer. Egentlig var det bedre enn svinekjøtt..


Tilbehøret ble det samme som jeg har laget flere ganger tidligere..;

Briocherundstykker lagde jeg som "burgerbrød".., og fy så gode!! 
Saftige og smakfulle, nydelige til frokosten dagen etter også:)



Dette kan virkelig anbefales, veldig godt selv om det er en del jobb.
Nå må jeg si at jeg elsker å ha/ få tid til å stå et par timer på kjøkkenet i helgene.., skikkelig avkobling;)


Ingen kommentarer: