søndag 13. oktober 2013


Dette er et av mine favorittmåltider.
Forholdsvis kjapt, ganske sunt og ikke minst veldig godt:)
Like godt til middag som til kveldsmat.


Det er vel egentlig bare et litt mer forseggjort ostesmørbrød, ostesmørbrød med en tunfisk"salat"
Her er oppskriften, dette holder til to voksne og en niåring..
( Spiser 17 åringen hjemme blir det mer eller mindre å doble oppskriften..:))
En boks tunfisk i olje
En god dæsj creme fraiche ( pleier å bruke lett)
En litt mindre dæsj majones
En finhakket rødløk
salt og pepper.


Dette røres godt sammen, fordeles på brødskiver, legg ost på og sett i ovnen til osten har smeltet.
Egentlig behøver man ikke å gjøre mer, men det blir ekstra godt med en masse grønt ved siden.
Når vi spiser dette til middag så har vi stort sett grønn salat, masse paprika og agurk, og ikke minst deilig pesto. Denne lager jeg kjapt ved å kjøre en stor plante basilikum, et par fedd hvitløk, litt parmesan, pinjekjerner og masse olje i blenderen.


Dette er veldig, veldig godt:))


1 kommentar:

Differentia sa...

Det lyder rigtig godt, uhm. Tak for opskriften. Mange hilsner Mette