tirsdag 24. mars 2015

Stekt ris


Dette er en stor favoritt her i huset, både hos små, mellomstore og store;))
Det er en typisk restematsmiddag, men noen ganger så lager man det bare uansett rester eller ikke..

Riv en grillet kylling i biter, og ha dem i en stekepanne sammen med litt matolje. Skjær opp ett fedd hvitløk, tre vårløk og en halv rød chilli. Varm alt i en stekepannen sammen med en halv pose frosne selskapserter og en halv boks mais. Skru varmen opp til litt over middels varme, ha over tre egg. Rør hele tiden mens egget stekes så alt blir godt blandet. Ha over ca fire posjoner ferdig kokt basmatiris rett før eggene er helt ferdig. Rør alt sammen godt sammen.. 
Ha en skvett soyasaus over, og kos deg/ dere.
Målene jeg har nevnt over er det jeg lager til oss fire, to sultne voksne, en 11 åring og en halvannetåring. Av og til blir det igjen en liten porsjon til kvelds også:)

( Det er også godt med gulrøtter, evnt skinke istedenfor kylling... ja, det er jo bare å prøve seg frem:))



Ingen kommentarer: